Voor 4 personen
2 eetlepels olijfolie
3 tenen uitgeperste knoflook
4 kipfilets
2 blikjes tomatenblokjes á 400 gram
½ bosje fijngesneden basilicum
2 zakjes mozzarella huismerk, in plakjes gesneden
150 gram Parmezaanse kaas, geraspt
1 zakje knoflook croutons (kun je ook zelf maken)
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220°C. Vet de bodem van de ovenschaal in met de olie en knoflook en bestrooi met peper. Leg de kipfilets in de ovenschaal en schenk de blikjes tomatenblokjes erover. Zorg dat de kip helemaal bedekt is met saus. Verdeel de basilicum erover.
Verdeel de helft van de mozzarellaplakjes en de helft van de Parmezaanse kaas over de saus. Verdeel de croutons en de rest van de mozzarella en Parmezaanse kaas.
Bak de kip in circa 40 minuten in het midden van de oven gaar en goudbruin.
Lekker met gebakken krieltjes en sla.
Kcal 710