Een bijzondere beleving!

Buitenplaats Sprielderbosch laat u het veelzijdige karakter van Nederland ervaren. Door de centrale ligging is dit unieke park, gelegen midden in het bos, gemakkelijk te bereiken vanuit alle streken van Nederland.

Zo rijdt u ook vanuit de drukke Randstad de stille en indrukwekkende natuur in. Buitenplaats Sprielderbosch telt in totaal 46 buitenverblijven. Samen vormen de accommodaties een uniek landgoed dat wordt omgeven door het uitgestrekte platteland, karakteristieke dorpjes en het eeuwenoude Speulder- en Sprielderbos.

Alle buitenverblijven hebben karakter en een typische Veluwse uitstraling. De inrichting van alle woningen is modern en sfeervol waarbij is gekozen de styling geheel af te stemmen op de natuur van de Veluwe.

Buitenplaats Sprielderbosch is dé ultieme plek om mooie herinneringen te maken met familie en vrienden. Vanuit de woningen trekt u er zo op uit voor heerlijke wandelingen door de bossen of fietstochten over de uitgestrekte heiden in de omgeving van Putten, Garderen en Uddel.

Liever wat actie of reuring? Klim erop los in het nabijgelegen klimbos, breng een bezoek aan het Bosbad Putten of bezoek de gezellige Veluwse markten in de vele karakteristieke dorpjes in de omgeving. Door de locatie in de bossen is dit bij uitstek de plek om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de prachtige natuur!

Dagje weg geweest met een elektrische auto? Bij thuiskomst laadt u uw auto weer gemakkelijk op aan de openbare laadpaal op het park.