Ontdek de veelzijdigheid van de Veluwe deze winter tijdens een verblijf op Buitenplaats Sprielderbosch!

Middenin het hart van de bosrijke Veluwe vindt u het luxe villapark Buitenplaats Sprielderbosch. Hier geniet u deze winter optimaal van een verblijf in een uniek stukje natuur. Met de Sprielder- en Speulderbossen als achtertuin, wordt u zowel binnens- als buitenshuis verrast door de mooiste uitzichten en een heerlijke wintersfeer!

De Veluwe: de ultieme bestemming voor een vakantie in eigen land

Of u nu wilt genieten van een ontspannen verblijf, er graag op uittrekt voor een winterse wandeling of fietstocht of het liefst de hele dag van de natuur geniet, de Veluwe is de ideale bestemming om te genieten van een onvergetelijk verblijf. Door de diversiteit die de regio biedt is er tijdens een verblijf op de Veluwe elke dag weer wat nieuws te ontdekken of ondernemen. Van natuur tot cultuur en avontuur, je vindt het hier. Ideaal dus voor rustzoekers, natuurliefhebbers, actievelingen of gemengde reisgezelschappen.

Sfeervol genieten met rust en ruimte om u heen

Wakker worden in een luxe en compleet gerestylde vakantievilla, met het een prachtig bosrijk decor en het geluid van fluitende vogeltjes op de achtergrond? Het kan op Buitenplaats Sprielderbosch! Dit rustige, kleinschalige villapark is centraal gelegen op de Veluwe en daarmee goed bereikbaar vanuit alle uithoeken van het land. Elke woning heeft haar eigen unieke karakter, is luxe uitgerust en kent een bosrijk design waardoor een verblijf in één van de woningen op het park een ware traktatie is. Zeker tijdens de winterdagen, wanneer het park zo nu en dan wordt omgetoverd tot een winterwonderland, is het hier heerlijk toeven. Met een goed glas wijn of een warme chocolademelk bij de openhaard en het uitzicht op de bossen geniet u deze winter optimaal van een sfeervol verblijf.

Winteractie: vier de feestdagen op vakantie

Er deze winter even tussenuit? Combineer de feestdagen met een winters vakantieverblijf op Buitenplaats Sprielderbosch. Vier Kerst in een gezellige, huiselijke vakantievilla op het bosrijke park, bezoek de gezelligste kerstmarkten in de omgeving en luid het nieuwe jaar in met een heerlijk vakantiegevoel! Boek een verblijf met aankomst vóór 31 december 2022 op Buitenplaats Sprielderbosch en ontvang een set luxe wijnglazen met opener en een fles wijn cadeau! Zo proost u op vakantie op een fijn verblijf en een prachtig 2023! Om gebruik te maken van de actie vermeldt u tijdens het boeken ‘WINTER2022’ in het opmerkingsveld bij stap 4.

We verwelkomen u deze winter graag op de Veluwe!

Vragen over een verblijf op Buitenplaats Sprielderbosch of de actievoorwaarden? Neem contact met ons op via bhvkleisure.com, info@bhvkleisure.com of +31 (0) 111 654 512.

We helpen u graag!