Trekt u er vaak met de fiets alleen op uit? En wilt u de mooie plekjes van Nederland op de fiets ontdekken? Dan is de fietsendrager Pro-User Diamant I perfect voor u!

Met zijn 9,5 kg is deze drager een lichtgewicht te noemen, maar hij kan met gemak een elektrische fiets dragen. De fietsendrager is uitgerust met een gepatenteerde snelkoppeling waardoor de drager eenvoudig en met slechts 1 handeling op de trekhaak te bevestigen is.

De flexibele framehouder met spanband zorgt ervoor dat iedere fiets, ongeacht het formaat frame, stevig bevestigd wordt. Tevens … is de framehouder afsluitbaar waardoor de fiets beveiligd is tegen diefstal. De verlichting werkt via een gecombineerde 7/13-polige (Jaeger) stekker.

Voor het makkelijk opbergen en dragen is de drager voorzien van een neerklapbare U-beugel en kunnen de wielgoten worden ingeschoven.

Optioneel is er voor deze fietsendrager een oprijgoot beschikbaar. Hiermee kan zonder enige inspanning de (elektrische-)fiets op de fietsendrager gereden worden.

Adviesprijs: €219,95

Kijk voor meer informatie en alle verkooppunten op www.pro-user.eu