2023 is een heel speciaal jaar voor Holiday on Ice, de succesvolste ijsshow ter wereld  bestaat 80 jaar!

In verband daarmee is een prachtige en extra feestelijke jubileumshow gemaakt die ook in Nederland een beperkt aantal malen zal worden opgevoerd: A NEW DAY.

De beste kunstschaatsers ter wereld, meer dan 300 speciaal ontworpen kostuums, bijzondere projecties op het ijs en een aantal ‘special effects’ zorgen voor een onvergetelijke middag of avond.

In A NEW Day, van sterregisseur Francisco Negrin, maakt u kennis met Aurora, een vrouwelijk wezen uit een kleurloze en vreugdeloze wereld. Als Aurora op onze aarde komt ontmoet ze de jonge Adam, die haar laat kennismaken met de schoonheid en diversiteit van onze bonte wereld. Aarzelend raapt Aurora al haar moed bij elkaar en stort zich in een groot avontuur waarin mysterieuze krachten haar terug proberen te trekken naar haar eigen kille planeet. Een spannende achtervolging begint in een adembenemende show. Kleurrijk en vol met spectaculaire verrassingseffecten. A NEW DAY is een grandioos kunstwerk op het ijs en een samenballing van 80 jaar ervaring en creativiteit van Holiday on Ice.

Beleef het avontuur van Adam & Aurora in A NEW DAY mee en geniet van een weergaloos spektakel dat vertolkt wordt door een 40-koppige cast van topkunstschaatsers van over de hele wereld. 

In de 80 jaar van Holiday on Ice bezochten meer dan 330 miljoen toeschouwers op 5 continenten bijna 60.000 voorstellingen van meer dan 100 verschillende shows.

Voor de Nederlandse tour zijn al meer dan 50.000 tickets verkocht en vanwege het succes zijn een aantal extra matinees toegevoegd.

DATA EN STEDEN

Rotterdam, AHOY t/m17 december

Den Bosch, Brabanthallen 22 t/m 24 december

Amsterdam, RAI 28 t/m 31 december

Maastricht, MECC 5 t/m 7 Januari

A NEW DAY is het ‘coolste’ uitje voor alle leeftijden in de kerstvakantie.

Voor meer info www.holidayonice.nl

Kaarten al vanaf €27,95 ( incl. 25% jubileumkorting)