Slapen, opladen en vooral genieten!

Dit hotel is het best bewaarde geheim van de Veluwe. Hoog tijd om dit geheim te delen en te ervaren wat groen met je doet. Dit hotel is ingericht voor levensgenieters en mensen die houden van rust, ruimte, natuur, comfort en heerlijk eten!

Hotel De Werelt in Lunteren ligt midden in de uitgestrekte, Veluwse bossen. Je vindt hier kilometers aan wandelpaden, met af en toe een uitkijktoren of wildobservatiepost. Er is een grote kans dat er ineens een groepje reeën voor je neus het bospad oversteekt.

De Werelt is een heerlijke plek voor een nachtje, een weekend of een midweek en is gelegen in een bosrijke omgeving. Ideaal om te fietsen, mountainbiken of te wandelen. Het hotel is sfeervol ingericht met natuurlijke materialen en leuke zitjes, zowel binnen als buiten. Echt een hele fijne vibe. De connectie met de natuur is altijd dichtbij, ook vanuit je comfortabele kamer van waaruit je direct het bos in kijkt.

Binnen kun je genieten van de luxe faciliteiten van De Werelt. Lekker relaxen in de loungebar bij de haard, ontspannen in de sauna of een duik nemen in het zwembad. In Bistro De Werelt geniet je van een heerlijk lunch of diner, bij mooi weer op het buitenterras. Vooral de verse streekproducten uit de regio die zijn verwerkt in de gerechten zijn aan te raden.

In de buurt van het hotel zorgt een wandeling over het Wekeromse Zand altijd voor verrassingen. Je loopt door het bos, over de heide en natuurlijk de indrukwekkende zandverstuiving. Moeflons, heidekoeien en salamanders kom je hier zomaar tegen, of je nu lekker rondstruint of de wandelroute van 7,5 km volgt.

Schijnt het zonnetje? Pak je zwembroek en trek erop uit om heerlijk te gaan zwemmen midden in het bos bij Bosbad Lunteren. Of verken Nationaal Park de Hoge Veluwe. Loop door het pittoreske dorpje Hoenderloo, waar je het lekkerste ijsje van de Veluwe proeft.

Marco Louter

www.dewerelt.nl

www.visitveluwe.nl