Wie wil dat niet? Na al die weken thuis.

Bij Rondvaart Wiljo is het mogelijk! Het vaarseizoen gaat van start per 1 juni. De afgelopen weken hebben de medewerkers van Rondvaart Wiljo zich ingezet om beide schepen vaarklaar te maken. Gasten kunnen corona-proof aan boord stappen, dus het team kan haast niet wachten u te mogen verwelkomen!

Brunchrondvaarten

De eerste twee uur durende brunchrondvaarten met schip Zeearend vinden plaats op zondag 7 juni, zondag 14 juni, zondag 21 juni (Vaderdag) én zondag 28 juni van 12.00 tot 14.00 uur.

Tijdens de tocht trekt het landschap van Brabant en Gelderland aan u voorbij. U geniet niet alleen van het mooie uitzicht, maar ook van een heerlijke brunch.

Prijs

Volwassenen € 34,50 p.p.

Kinderen tot 12 jaar € 19,50 p.p.

Eén uur durende rondvaarten

Vanaf zondag 7 juni, bent u elke zondag van harte welkom aan boord van schip Wiljo voor een heerlijke één uur durende rondvaart over de Maas. De trossen gaan los om 13.30 uur en 15.00 uur. Vanaf het water geniet u van een afwisselend landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

Prijs

Volwassenen € 9,00 p.p.

Kinderen tot 12 jaar € 7,00 p.p.

Zeker zijn van een plaatsje?

Reserveer dan alvast!

Reserveren

Rondvaart Wiljo houdt zich strikt aan de maatregelen van de overheid en het RIVM, dus reserveren is noodzakelijk (telefonisch 0416 38 02 78 of via de website). Er mogen maximaal 30 personen (incl. onze medewerkers tegelijkertijd aan boord zijn, mits er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Bij klachten blijft u thuis. Lees hier meer over de maatregelen.