Helemaal terug van weggeweest vanwege de pure smaak en positieve gezondheidsaspecten. Met Moccamaster, het oer-Hollandse koffiezetapparaat, zet u altijd hete en aromatische koffie. Dankzij de nieuwe keuzeschakelaar op de Moccamaster KBG Select zet u de lekkerste kop koffie bij kleine en grote hoeveelheden.

Filteren tot in de perfectie

In oktober zette Moccamaster het nieuwe KBG-Select model in de markt, de opvolger van de klassieke KBG 741. Het handgemaakte filterkoffiezetapparaat heeft dezelfde vintage look, maar is geperfectioneerd voor een optimale smaakbeleving. Betere sproeikoppen verdelen druppels gelijkmatiger. Ook meet de vernieuwde warmhoudplaat hoeveel koffie er nog in de kan zit en past daar de warmteafgifte op aan: nooit meer aangebrande koffie. Met de keuzeschakelaar, die de waterdoorloop kan vertragen, kies je voor het zetten van een volle of een halfvolle pot. Doordat het water trager doorloopt, heeft de koffie langer contact met het water, met een volle koffiesmaak tot gevolg.

Optimale smaakbeleving

Het oer-Hollandse Moccamaster wordt al meer dan 50 jaar (door producent Technivorm) handgemaakt in Amerongen. De filterkoffiezetapparaten in retro-style staan voor hoge kwaliteit, een elegant design en een extreem lange levensduur.

Moccamaster zet koffie die niet bitter of zuur smaakt. Daarnaast worden alleen de beste, duurzame en recyclebare materialen gebruikt, wat resulteert in een extreem lange levensduur en het perfecte kopje koffie. Niet voor niets heeft elke Moccamaster vijf jaar garantie. In 21 stijlvolle kleuren en verschillende modellen met glas en thermoskan verkrijgbaar. Er is dus een Moccamaster voor elke situatie thuis of op het werk.

Moccamaster koffiezetapparaten worden door veel barista aanbevolen en zijn onlangs bekroond met de Lifestyle Award en ‘Beste uit de test’.

www.moccamaster.nl