Terug in Tilburg na succes!

De Brabant Art Fair vindt op 16 en 17 maart voor de tweede keer plaats in de sfeervolle Koepelhal in Tilburg. De industriële spanten en het bijzondere licht in deze hoofdopslagplaats van de voormalige NS-werkplaats vormen het perfecte decor voor deze professionele kunstbeurs. Een bijzondere culturele omgeving waar ook de bezoeker zich thuis zal voelen.

Veel kunstliefhebbers waaronder verzamelaars, galeriehouders en curatoren kijken verwachtingsvol uit naar deze tweede editie van de Brabant Art Fair in Tilburg. Vorig jaar, tijdens de eerste editie op deze locatie, ontving de kunstbeurs een record aantal bezoekers.

Alle kunstenaars zelf aanwezig

De beurs is dan ook al maanden van tevoren volgeboekt met meer dan 100 kunstenaars uit het hele land (en deels uit België). Er zijn naast werken van keramiek, brons en hout ook schilderijen in olie- en acrylverf, foto’s en sieraden te zien én te koop. De bezoeker kan kennismaken met de kunstenaars zelf, die graag meer vertellen over het verhaal achter de kunstwerken. Elke bezoeker ontvangt gratis de beurscatalogus.

Laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen

Een van de doelstellingen van de organisatie is ‘het leggen van contacten tussen (beeldend) kunstenaars en kunstliefhebbers, -kopers en -verzamelaars.’ Mede daarom is de toegangsprijs voor de beurs laag gehouden en zijn er samenwerkingen aangegaan met diverse partners, die toegangskaarten met korting kunnen aanbieden aan hun relaties, waaronder ook 50VitaalPlus.

Toegangskaarten

Kaarten voor de beurs zijn via de website www.brabantartfair.nl/bezoeken verkrijgbaar. Als de kortingscode VITAAL wordt ingevoerd en toegepast, wordt 50% korting verrekend en betaalt de bezoeker nog slechts € 4,50 voor een ticket.