Boek nu supervoordelig je favoriete glampingvakantie 

We hebben de zomer in onze bol! Nu de zon zich weer van zijn meest stralende kant laat zien en het vakantiegeld op onze rekening staat, is het tijd om te gaan genieten! Degenen die hun vakantie nog niet geboekt hebben, profiteren nu van hoge kortingen tijdens onze vakantiegeld actieweken. In het gehele hoogseizoen ontvang je nu hoge kortingen tot wel 20%. Twijfelde je nog over die heerlijke vakantie in de natuur, voorzien van alle luxe zoals een heerlijk bed, een buitenkeuken en eigen sanitair? Nu is het moment om de knoop door te hakken! Onze laatste luxe plekjes op de leukste campings in Italië, Frankrijk, Kroatië en Nederland vliegen weg. Zorg dat je niet te laat bent! 

Ontdek onze aantrekkelijke hoogseizoen kortingen op onze website. 

Voordelig in het hoogseizoen op vakantie

Ben je op zoek zijn naar een goede bestemming voor je vakantiegeld? Tijdens de vakantiegeld actieweken, boek je jouw favoriete glampingvakantie op de mooiste plekken van Europa met een korting die kan oplopen tot wel 20%. Zo hou je geld over om nóg meer leuke dingen te doen in het hoogseizoen. 

Je profiteert van deze vakantiegeld korting als je voor 1 juni 2024 je vakantie boekt. Wacht dus niet langer en grijp niet naast de allerlaatste plekjes in het hoogseizoen.

“Ook in het hoogseizoen biedt Lodge Holidays betaalbare glampingvakanties voor het hele gezin. Wij helpen onze gasten graag bij hun keuze voor de meest passende bestemming. “

Alle bestemmingen en lodges zijn met zorg door Rink-Jan uitgezocht.
Je kunt er dus op vertrouwen dat Lodge Holidays je een onvergetelijke
vakantie gaat bezorgen.