Sushi, sashimi, ceviche, pokébowls, tartaar, carpaccio, en nog veel meer.

De culinaire trend van verse rauwe vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen, dus heel gezond. Bovendien bevat vette vis – zoals zalm en makreel – grote hoeveelheden omega-3-vetzuren, waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor hart en vaten. Maar uiteraard spelen ook smaak, textuur en mondgevoel een belangrijke rol.

Met Rauwe vis maken hobbykoks en visliefhebbers in 60 recepten en met prachtige fotografie een inspirerende wereldreis langs bereidings- en conserveringstechnieken van duurzame vis. Inclusief recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van Hawaïaanse poké bowls, Peruaanse céviche en tiradito tot Scandinavische gravlax en Mexicaanse tostadas. Ontdek nieuwe smaken en laat je verrassen.

Over de auteur

Carrie Solomon is fotograaf en schrijver met een passie voor eten. Ze schrijft en fotografeert over eten en lifestyle voor ELLE magazine. Ze heeft menu’s ontworpen voor een aantal restaurants in Parijs, waaronder de Coffee Club in het 6e en 16e arrondissement, en heeft diverse succesvolle kookboeken op haar naam staan.

Rauwe vis

60 recepten voor ceviche, sushi, tartaar, pokebowls en andere gerechten

Carrie Solomon

Verschijnt 4 augustus bij:

Uitgeverij Terra

€ 24,99

Gebonden, 160 pagina’s

ISBN 978 90 8989 919 4

Categorieën: Vrije tijd