Van woensdag 13 tot en met zondag 17 december is er weer Kerst op Middachten. Deze belevenis is bijzonder voor jong en oud. Ontdek een feestelijk wonderland: een kasteel vol met kerstbomen, kerstversieringen en bloemdecoraties. Struin langs prachtige kraampjes op de sfeervolle kerstmarkt. Beleef een onvergetelijke dag vol live-muziek, optredens en leuke kinderactiviteiten. Proef winterse lekkernijen zoals de heerlijke smaak van glühwein, soep en nog veel meer! Breng warmte in de donkere dagen met een betoverende lichtjeswandeling door de tuinen. Kijk op middachten.nl voor meer info en ticketverkoop.

Kasteel

Het hart van deze festiviteiten is natuurlijk het prachtig verlichte en gedecoreerde kasteel. Vanaf de buitenkant adembenemend en eenmaal binnen blijft de verwondering. Door de vele versierde kerstbomen, bloemdecoraties en de feestelijke tafels stap je bij Middachten in een echte kerstwereld.

Sfeervolle kerstmarkt

In en rondom het kasteel is een sfeervolle kerstmarkt met leuke kerstartikelen, handgemaakte kunst- en streekproducten, serviesgoed, kleding en meer. Ook wordt er jam en wildpaté van eigen landgoed verkocht. Uiteraard is er volop eten en drinken. Geniet van live muziek en optredens. Ontmoet de kerstman en hang een wens in de wensboom. Het betoverende decor van het kasteel en de gezelligheid en warmte van de kerstmarkt, zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Lichtjeswandeling

Aan het einde van de middag, zo tegen 17.00 uur, branden er in de kasteeltuinen heel veel lichtjes. Met een eigen door de kinderen gemaakt lantaarntje wordt een tuinwandeling voor jong én oud een geweldige ervaring. Je zult gegarandeerd met een glimlach op je gezicht naar huis gaan!

Praktische informatie

Tijden: 13 t/m 17 december: 12.00-20.00 uur (zondag 17-12 tot 19.00 uur)

De tuinen zijn alleen geopend tijdens de lichtjeswandeling vanaf ongeveer 17.00 uur tot een uur voor sluiting.

Entreeprijs: All-in ticket Kasteel, voorplein én lichtjeswandeling: € 13,00 p.p.,

kinderen t/m 12 jaar € 5,– Kinderen tot en met 3 jaar gratis. Gezinskaart € 30,00 voor 2 volwassenen en 2 kinderen tot en met 12 jaar. Tickets zijn zowel online als aan de kassa verkrijgbaar.

Parkeren: op een van de weilanden van Middachten via de Smidsallee, 6994 BJ De Steeg. Bebording en verkeersregelaars leiden u er naar toe. Parkeren kost € 2,00 per auto. Openbaar vervoer: buslijn 43, vanaf NS Arnhem, Dieren of Rheden.

Toegankelijkheid: Kasteel en tuinen zijn helaas niet toegankelijk voor kinderwagens, rolstoel- en rollatorgebruikers. Het voorplein wel. Honden zijn helaas niet toegestaan.

Categorieën: KunstNieuwsbrief