Kies de best opneembare resveratrol

Resveratrol is een zeer krachtige, natuurlijke antioxidant die vooral voorkomt in druiven. Het staat nu sterk in de belangstelling en is regelmatig uitverkocht. Voor een goede werking moet je er veel van innemen omdat je maagzuur het afbreekt. CureSupport loste dit op met de nieuwe Liposomal Resveratrol waarin de resveratrol wordt beschermd tegen je maagzuur en optimaal wordt opgenomen. Kijk op vedax.nl, ook voor een leuke korting …

NIEUW. LIPOSOMALE RESVERATROL 

  • Zeer krachtige antioxidant
  • Volledig plantaardig
  • Ondersteunt de weerstand
  • Door liposomen uitzonderlijk goed opneembaar
  • Bij UMCG In onderzoek tegen Covid-19

Resveratrol is een zeer krachtige, natuurlijke antioxidant die we vooral aantreffen in de schillen van druiven. Via normale voeding krijg je resveratrol meestal onvoldoende binnen. Daarom wordt resveratrol vaak aanvullend als voedingssupplement ingenomen. Probleem daarbij is het maagzuur, dat het grootste deel van de resveratrol voortijdig afbreekt. CureSupport lost dit nu op met de nieuwe Liposomal Resveratrol. Daarbij wordt de resveratrol door liposomen (microscopisch kleine vetbolletjes) beschermd tegen afbraak door je maagzuur. Deze liposomale inkapseling zorgt ervoor dat het ongeschonden de maag passeert en effectief in de darmen kan worden opgenomen. Het betekent automatisch een zeer hoge en langdurige absorptie (opname) door het lichaam en daarmee een hoge werkzaamheid.

In het UMTC Groningen wordt al enkele maanden met resveratrol getest op mensen die geïnfecteerd zijn met het coronavirus. Met mooie tussenresultaten.

Liposomal Resveratrol is er in twee concentraties:

Hoge concentratie: Liposomal Resveratrol 400 mg, 250 ml: € 58,75

Normale concentratie: Liposomal Resveratrol 200 mg sinaasappelsmaak, 250 ml: € 39.95

Lees blog