Kasteel Doorwerth organiseert samen met kinderboeken­schrijfster Ruth Frederiks een verhalenspeurtocht rond het kasteel. De zoektocht is geschikt voor kinderen tussen 4 en 6 jaar en vindt plaats op donderdag 15 februari en 1 maart in de schoolvakantie.

Ruth Frederiks gaat, in een prachtige kasteeljurk, met de kinderen op zoek naar verborgen dieren en verhalen rondom het kasteel. Ondertussen vertelt ze leuke en spannende dingen over het kasteel en hoe het er vroeger toe ging. Als de kinderen een verhaal vinden wordt dat natuurlijk meteen voorgelezen. De activiteit duurt ongeveer twee uur en wordt afgesloten met een glas limonade en iets lekkers. De kinderen kunnen zich laten schminken als hun lievelingsdier, ridder of jonkvrouw. Ze mogen natuurlijk ook verkleed komen!

Vooraf reserveren voor deze activiteit is noodzakelijk.

Tijd:
12:00-14:00 uur
Kosten:
€ 6,00 per persoon

Kasteel Doorwerth
Fonteinallee 2b
6865 ND Doorwerth

Reserveren voor deze voorstelling is noodzakelijk en uitsluitend online mogelijk in de voorverkoop via www.glk.nl/doorwerth

Tip:
bezoek ook voor of na deze activiteit het museum.

Entree museum:
€ 11,50 p.p., kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,25 p.p. De entree is gratis voor donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen op vertoon van een geldige donateurspas en Museumkaarthouders.

 


Geef een reactie

Abonneer u op 50VitaalPlus

Krijg toegang tot exclusieve extra's