Trek Benelux heeft onlangs de deuren van haar vijfde eigen Trek Bicycle store geopend in Eindhoven. Met ruim 400m2 winkelvloer kan iedere fietsliefhebber zijn geluk hier op. De Trek store heeft een ruim aanbod aan fietsen, kleding en accessoires. Je kunt hier terecht voor racefietsen, mountainbikes, toerfietsen en elektrische fietsen in diverse prijssegmenten.

Vier winkels in Nederland en één in Kortrijk, België

De gloednieuwe winkel in Eindhoven is na Utrecht, Rotterdam en Nijmegen de vierde winkel die Trek in Nederland in eigen beheer heeft. In de afgelopen weken is hard gewerkt om de voormalig meubelwinkel aan de Tongelresestraat te verbouwen en restylen tot een winkel die de ultieme Trek-beleving ademt. In de winkel kun je terecht voor een breed assortiment Trek-fietsen.

Met name op het gebied van elektrische fietsen staan veel modellen klaar om getest te worden. Zelfs de populaire snelle elektrische fiets met een ondersteuning tot 45 km/u is beschikbaar voor een proefrit. Dit is een ideale fiets voor woon-werkverkeer.

Naast het merk Trek verkoopt de winkel in Eindhoven een uitgebreide collectie fietskleding en fietsaccessoires van Bontrager en de merken Enervit sportvoeding en Oakley. Binnenkort zal ook Brompton met vouwfietsen vertegenwoordigd zijn in de store.

Persoonlijk advies

In de winkels staat het goed getrainde en gespecialiseerde personeel voor je klaar. Waar je ook naar op zoek bent, je kunt rekenen op deskundig advies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Fietsers die willen weten of zij correct op hun fiets zitten, kunnen terecht bij de FIT-Kiosk in de winkel. En voor wie een racefiets of mountainbike op maat wil samenstellen is een speciale ‘Project One’-ruimte ingericht. Een specialist neemt je mee door het uitgebreide personalisatieprogramma en adviseert je over afmontage, specifieke onderdelen, de juiste maatvoering en natuurlijk de speciale Project One lakkleuren voor jouw fiets.

Service

Trek Certified Service staat voor een hoog service niveau. In de volledig nieuw ingerichte werkplaats zal je zeker het gevoel krijgen dat jouw fiets voor onderhoud en reparatie op de juiste plek is.

Benieuwd?

Je bent van harte welkom bij Trek Bicycle Eindhoven!

Adres:        Tongelresestraat 84a                                                                  5613DM  Eindhoven                

                    Tel: 040 3038478                                   

www.trekbikes.com/eindhoven

https://www.facebook.com/trekbiycleeindhoven/