2 kamer senioren-appartement, met eigen opgang en ruime berging op de begane grond.

Zandvoorter Allee 208 (5e verdieping) te Haarlem

Huurprijs: € 1.050,- per maand

Servicekosten: € 240,- / maand

Voorschot (blok)verwarming: € 50,- / maand

Zorgeloos centraal wonen

Wonen in appartementencomplex Kinheim is wonen zonder zorgen. In een plezierige, veilige, sociale en groene omgeving waar u naar keuze geniet van de privacy van uw eigen appartement óf van de gezelligheid en het contact met uw medebewoners tijdens een van de vele activiteiten die georganiseerd worden. De binnenstad van Haarlem en Heemstede liggen op een steenworp afstand.

Dit appartement is in 2018 volledig gerenoveerd en vernieuwd. Met een fijne openkeuken, die voorzien is van alle moderne gemakken en apparatuur. Een moderne inloopbadkamer, met douche, wastafelmeubel en aansluiting voor een wasmachine. Het aparte toilet is ook vernieuwd en voldoet eveneens aan de eisen van deze tijd.

U bereikt uw appartement op de vijfde verdieping met een van de drie liften of met de trap. De woonkamer is heerlijk licht dankzij de grote ramen. Door de ligging op het oosten kunt u hier genieten van de heerlijke ochtendzon en het uitzicht op de tuin van Kinheim.

Ook de ruime slaapkamer met vaste kasten bevindt zich aan deze kant. Zowel de slaapkamer als de woonkamer hebben een toegangsdeur naar het balkon. Via de slaapkamer bereikt u de badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine. Het appartement beschikt over een apart toilet dat bereikbaar is vanuit de ruime entreehal van het appartement.

Zeven dagen per week kunt u gebruik maken van de recreatiezaal. Een fijne ruimte voor een kopje koffie, een praatje of het lezen van de krant of een goed boek. In de bibliotheek vindt u een ruime keuze aan boeken. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals de wekelijke borrel, klaverjasavonden en gymnastiek. Ook voor een bosje bloemen, een potje biljart of een bezoek aan de kapper of manicure/pedicure hoeft u de deur niet uit. Dat wordt ook binnen de muren van Kinheim verzorgd. Boodschappen en maaltijden kunt u laten bezorgen. En ontvangt u gasten van verder weg? Voor hen is een aantal logeerkamers beschikbaar.

Kinheim is prachtig gelegen, op loopafstand van het oudste stadsbos van Nederland, de Haarlemmerhout. Ook de duinen en het strand zijn eenvoudig bereikbaar. Voor een heerlijk hapje eten, winkelen, theater, musea of de bioscoop, woont u centraal in Kinheim. Het gezellige centrum van Heemstede en dat van Haarlem zijn dichtbij.

Voor uw veiligheid zijn alle appartementen voorzien van een intercom met video. Ook is het mogelijk een abonnement te nemen op het personenalarm waardoor u met een druk op de knop een signaal naar de noodhulpcentrale stuurt en u snel verder geholpen wordt.

 • Volledig vernieuwd en gemoderniseerd in 2018
 • Tweekamerappartement in serviceflat Kinheim
 • Lichte woonkamer
 • Ruime slaapkamer
 • Moderne keuken en badkamer
 • Balkon op het oosten
 • Fraai aangelegde parktuin met vijver
 • Op vijfde verdieping, bereikbaar met lift of trap
 • Op loopafstand van station Heemstede/Aerdenhout
 • Op loopafstand van wandelbos
 • Op korte (fiets)afstand van het centrum van Haarlem en het centrum van Heemstede
 • Bushalte om de hoek
 • Servicekosten bedragen € 290,- per maand. Dit bestaat uit € 240,– servicekosten dienstverlening en € 50,– voorschot stookkosten.
 • Minimum leeftijd 50 jaar

Bouwjaar: 1967

Woonoppervlak: ca. 62 m2

Balkon: ca 3 m2

Berging (BG): ca 3 m2

Inhoud: 201 m3

Interesse in dit mooie appartement? klik hier!

Categorieën: Nieuwsbriefwonen