Ga op avontuur uit met de e-bike!

Elke keer is het weer de vraag: waar brengt de vakantie ons deze keer? Vaak pakken we gewoon de auto of het vliegtuig. Maar heeft u ook al eens gedacht aan een mooie fietsvakantie? Een prachtige manier om de wereld te verkennen, want op de fiets ziet u net weer wat andere dingen dan in de auto. En met een e-bike is een fietsvakantie nog toegankelijker!

Met de e-bike is een fietsvakantie nog dichterbij

Zin in een sportieve vakantie? Met een e-bike kunt u alle kanten op. Zo kost het fietsen met een e-bike minder energie dan met de gewone fiets, waardoor u langer en verder kunt fietsen. Ook eventuele bagage voelt veel minder zwaar, aangezien de motor u netjes ondersteunt. Dat maakt het ontdekken van de mooiste plaatsen natuurlijk erg gemakkelijk!

Nieuwe technologieën maken het ook steeds meer mogelijk om met de e-bike het avontuur op te zoeken. Accu’s gaan steeds langer mee en de motoren worden steeds slimmer. Dat geldt ook voor de motoren van Bosch, een populaire keuze.

“De Kathmandu Hybrid van het Duitse fietsenmerk CUBE is voorzien van de slimme Bosch Performance Line CX, een motor die echt met u meedenkt,” vertelt Sjoerd Hordijk, E-commerce Manager van CUBE Stores Nederland. “Met deze slimme ondersteuning is geen heuvel te steil. Ideaal dus voor vakantiebestemmingen als Duitsland, Oostenrijk of Frankrijk.”

Vol bepakking of ontspannen toeren?

Met de e-bike op vakantie kan natuurlijk zo intensief als u zelf wilt. Bent u een echte fietser? Dan is een paar weken op de e-bike met volle bepakking natuurlijk het leukste avontuur. Geschikte accessoires, zoals fietstassen, mogen dan natuurlijk niet missen. Met accessoires van ACID kunt u alle kanten op, zodat u alle benodigde spullen gemakkelijk op de fiets kunt meenemen.

Wilt u wel een sportieve vakantie, maar vindt u twee of drie weken op de fiets teveel? U

Waar gaat uw volgende vakantie heen?

 kunt natuurlijk ook gewoon de fiets achterop de auto zetten en mooie dagtochten maken. Zo geniet u nog steeds van de prachtige natuur om u heen, maar heeft u alsnog het comfort van een auto in de buurt.

De juiste e-bike voor de mooiste fietsvakanties

Voor een fietsvakantie is natuurlijk een goede e-bike essentieel. Zo zijn er veelzijdige toerfietsen om prachtige dagtochten te maken, maar ook sportieve alleskunners om de bergen te kunnen trotseren.

“De CUBE Kathmandu Hybrid is een mooi voorbeeld van zo’n alleskunner,” zegt Sjoerd. “Deze e-bike is voorzien van een 

625 kWh accu en sterke Bosch motor met 75Nm koppel. Hierdoor is de fiets echt gemaakt om de heuvels en bergen in te trekken. De fiets is stevig gebouwd en geschikt om te bepakken. Ook slechte of onverharde wegen zijn geen probleem voor deze fiets.”

De CUBE Touring Hybrid is een mooi alternatief voor de fietser die wat meer ontspannen op pad wilt gaan. De 

motor en accu in het midden geven de fiets een natuurlijk en betrouwbaar gevoel. De Touring Hybrid is zeer geschikt om lekker te toeren, om naar het werk te fietsen of om gewoon even snel boodschappen te doen. Een veelzijdige e-bike dus!

En, weet u al waar uw volgende fietsvakantie naartoe gaat? Ga voorbereid op pad en zorg voor een geschikte e-bike. Met de juiste fiets en de juiste accessoires gaat u zorgeloos het avontuur aan. Sjoerd vertelt: “Wij zijn Premium CUBE Dealer en hebben het grootste assortiment CUBE fietsen in de winkel staan. Testen kan uiteraard ook bij onze winkels in Vlaardingen en Leersum. Onze collega’s geven u graag het beste advies over de motor, accu en alles wat bij een e-bike komt kijken. Natuurlijk mogen de juiste accessoires ook niet ontbreken.” Kijk op  of kom langs in de winkel en test!