Op vakantie naar Spanje & Kroatië!

Solmar is in 1984 opgericht en bekend geworden door de busreizen naar Spanje. Inmiddels biedt de reisorganisatie verschillende soorten reizen aan zoals busreizen, vliegreizen, autoreizen en rondreizen. Solmar richt zich met de busreizen op bestemmingen in Spanje en Kroatië. De excursiereizen kunnen daarnaast plaatsvinden in de rest van Europa.

Bij de busreizen kunt u op verschillende plekken in Nederland opstappen om de reis naar Spanje of Kroatië te beginnen. Met een luxe touringcar wordt er naar de bestemming gereden en tijdens de rit kunt u genieten van een hapje, drankje en zelfs van een filmpje. De bus probeert iedereen zo dicht mogelijk bij de accommodatie te brengen.

De reizen kunnen ook zelf worden samengesteld. Wilt u alleen busvervoer? Of heeft u alleen nog een accommodatie nodig? Deze zijn apart te boeken bij Solmar. Ook kunt u de gewenste accommodatie kiezen. De mogelijke accommodaties zijn hotels, appartementen, campings en resorts. Hierbij kunt u ook kiezen voor 2, 3 of 4 sterren. Zo bepaalt u zelf de luxe van de reis.

Het hoofdkantoor van Solmar ligt sinds 2004 in Maarheeze. Het hoofdkantoor bevat een eigen bustransferium, waarmee Solmar de eerste reisorganisatie in Nederland was met een eigen bustransferium. Solmar is aangesloten bij de SGR, en de ANVR en het Calamiteitenfonds. Begin december 2019 heeft Solmar een nieuwe website gelanceerd om het haar klanten nóg gemakkelijker te maken om een vakantie te boeken en om informatie te vergaren. Solmar is tevens trotse bezitter van verschillende prijzen uit de reisbranche. Zo won het onlangs de Reisgraag Awards voor beste vakantieaanbieder naar Spanje.

Bekijk de aanbieding hieronder!