In de Voorjaarsvakantie speelt Muzikaal Verteltheater de Rode Maan de voorstelling ‘Adeloedeladelaar’ in kasteel Ammersoyen. Kinderen en hun (groot)ouders kunnen voorafgaand of na afloop van de voorstelling het kasteel bezichtigen.

De voorstelling gaat over een meisje dat met haar tovervriendje in een strandhuisje woont. Ze maken van alles mee samen. Dat kan ook niet anders want één van de twee kan toveren. Dan op een dag vindt het meisje in het zand een doek met een vreemde vogel er op. Ze wil niets liever dan die vogel vinden en in het echt zien. Dat wordt een heel avontuur.

Hannafloor de Roos van De Rode Maan vertelt, speelt en zingt het verhaal en bespeelt diverse instrumenten als een kleine harp, trom, gitaar en accordeon. Het publiek wordt regelmatig uitgenodigd om mee te doen en te spelen. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar en duurt circa 45 minuten.

Het ticket voor de voorstelling is inclusief de entree voor het kasteel. Kinderen en hun (groot)ouders kunnen voorafgaand of na afloop van de voorstelling het kasteel bekijken. Een leuke speurtocht voor onderweg is verkrijgbaar.

Kasteel Ammersoyen is in de Voorjaarsvakantie geopend voor bezichtiging op: 14,15, 18, 21, 22,25 en 28 februari en op 1 en 4 maart van 11.00 tot 17.00 uur.

Datum: woensdag 21 februari en donderdag 1 maart
Tijd: 15.00 tot circa 15.45 uur
Prijs (voorstelling + kasteelbezoek): kinderen 4 t/m 18 jaar: 8,75 euro, volwassenen 12,50 euro, museumkaarthouders (volwassenen en kinderen): 4,50 euro.

Reserveren: is noodzakelijk en is mogelijk via www.glk.nl/ammersoyen of https://kasteelammersoyen.globalticket.nl/


Geef een reactie

Abonneer u op 50VitaalPlus

Krijg toegang tot exclusieve extra's