Wij zijn verheugd om je te laten weten dat we weer bezoekers ontvangen. Je kunt weer genieten van de tentoonstelling ‘VIER WEVERKENS’. Uiteraard in aangepaste vorm vanwege de Corona-maatregelen, maar het is een enorme stap in de goede richting.

Tickets kun je reserveren via onderstaande link

https://www.museumbussemakerhuis.nl/tickets-reserveren/

Er is nog meer goed nieuws te melden, de Spanjaardkamer op de eerste verdieping heeft een transformatie doormaakt. Nieuwe kleuren op de muur, kasten heringericht en heel veel meer objecten die we letterlijk  uit de kast hebben gehaald! Kortom de ruimte is een aanwinst voor ons museum.

Aangepast museumbezoek

Om te komen tot een veilige en verantwoorde heropening van het museum, hebben wij de nodige maatregelen getroffen. Aanvullende bezoekvoorwaarden zijn van kracht en het aantal bezoekers dat tegelijkertijd in het museum (in totaal en per ruimte) aanwezig mag zijn, is gemaximeerd.

Bezoekers dienen voorafgaand aan hun bezoek via onze website een entreeticket aan te schaffen, waarbij zij kunnen kiezen uit een aantal tijdvakken. Een bezoek zonder reservering is vooralsnog niet mogelijk.

Het zal ongetwijfeld even wennen zijn, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat bezoekers, personeel en vrijwilligers er desondanks samen een prettige ervaring van weten te maken.

Wij hopen je snel te mogen begroeten in het museum!

Categorieën: KunstNieuwsbrief