Het Lalique Museum is vanaf 8 december de tijdelijke residentie van een aantal bijzondere koninklijke privé-eigendommen. Verschillende koningshuizen, waaronder het Nederlandse en het Britse, hebben speciaal voor de gelegenheid hun kostbaarheden aan het museum in bruikleen gegeven. De objecten, waaronder een zeer speciaal huwelijksgeschenk voor Juliana en Bernhard, zijn in opdracht ontworpen door René Lalique en te bewonderen in onze nieuwe tentoonstelling ‘Koninklijk Licht’.

Klik hier om de video van ‘Koninklijk Licht’ te bekijken

Feestelijke arrangementen kerst & Nieuwjaar

De tentoonstelling ‘Koninklijk Licht’ kon op geen beter moment van start gaan: tijdens de kerstperiode, hét lichtfeest. Zoals ieder jaar is het museum geheel in kerstsfeer gehuld en bieden wij u traditiegetrouw de mogelijkheid om deel te nemen aan onze arrangementen. 
U wordt daarbij ontvangen met prosecco, gevolgd door een uitgebreide lezing. Daarna krijgt u een rondleiding langs de tentoonstelling en een pianorecital. Inmiddels hebben we al veel reserveringen mogen ontvangen, maar er zijn nog plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij!

Klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid