WATER IS HET NIEUWE TOILETPAPIER. Vergeet alles wat je over een toilet dacht te weten. Vanaf nu wordt alles anders met de GROHE Sensia Arena. Je wordt schoongespoeld met warm water. Onaangename geuren worden verdreven. Het toilet blijft schoon dankzij een speciale hygiënische coating en een krachtige spoeling. Je bedient het toilet eenvoudig met je smartphone of met de nieuwe de afstandsbediening. En het elegante design staat goed in elke badkamer. Ontdek een nieuwe generatie toiletten met de GROHE Sensia Arena en geniet elke dag van een ultiem schoon gevoel.

ONTDEK DE MEEST COMFORTABELE EN HYGIËNISCHE TOILETERVARING OOIT. De GROHE Sensia Arena opent en sluit geheel automatisch. Het toilet reinigt je automatisch en droogt je vervolgens met een föhn. En dankzij de ingebouwde nachtverlichting vind je het makkelijk in het donker.

DE BADKAMER IS EEN PLEK WAAR JE JE COMFORTABEL WILT KUNNEN ONTSPANNEN. Dat gevoel is nu elke dag binnen handbereik. De GROHE Sensia Arena transformeert de dagelijkse routine van een toiletbezoek in een mini-wellnessritueel dankzij de ontspannende massagestraal, de oscillerende werking en de milde lady shower voor de vrouwelijke intieme zone.

MAAK JE NIET LANGER DRUK OVER TOILETGEUREN. De GROHE Sensia Arena beschikt over automatische geurafzuiging. Een ventilator creëert een luchtlaag waardoor geuren niet kunnen opstijgen en een tweede ventilator zuigt alle geuren weg. De lucht wordt met een koolstoffilter gereinigd en wordt daarna pas weer aan de omgeving vrijgegeven.

GEEN AGRESSIEVE REINIGINGSMIDDELEN EN TOILETBORSTELS MEER NODIG. Dankzij onze innovatieve AquaCeramic-coating, het randloze toiletdesign en de krachtige Triple Vortex Flush krijgen vuil en onzuiverheden niet de gelegenheid om zich te hechten. Op ons HyperClean-glazuur vindt tot 99,9% minder opbouw van bacteriën plaats. Bovendien reinigen de douchearmen, met hun verwisselbare antibacteriële sproeikoppen, zichzelf geheel automatisch voor en na gebruik en zitten ze beschermd achter een verwijderbare, voor 99,9% antibacteriële klep. Deze ultieme hygiëne heeft het toilet de SIAA-certificering opgeleverd.

BEDIEN JE DOUCHE-WC MET VOLLEDIGE FLEXIBILITEIT. Je selecteert gewoon je favoriete spoelinstellingen met de GROHE Sensia Arena-app en slaat ze op als jouw individuele gebruikersprofiel. En als je je smartphone niet bij je hebt, bedien je alles handig en eenvoudig met de onlangs gelanceerde nieuwe afstandsbediening of het bedieningspaneel op de zitting. Werkt met iOS- en Android-telefoons.

ONTDEK DE NIEUWE AFSTANDSBEDIENING. Door het moderne en ergonomische ontwerp is de nieuwe afstandsbediening eenvoudig met één hand te bedienen. De straalsterkte, de positie van de douche-armen en de temperatuur zijn eenvoudig in te stellen. Met het display aan de achterzijde kan je gemakkelijk de instellingen van de Sensia Arena wijzigen.

DE GROHE SENSIA ARENA STAAT GOED IN ELKE BADKAMER. Dankzij het goed doordachte, intuïtieve design, lijken onze producten altijd speciaal voor jou te zijn gemaakt. De GROHE Sensia Arena heeft tot op heden 14 designprijzen mogen ontvangen, waaronder een Red Dot Award, een iF Design Award en een Green Good Design Award. De GROHE Sensia Arena is intuïtief in het gebruik. Net als al onze producten is dit toilet ontworpen om je leven mooier en vooral eenvoudiger te maken. Dit zorgt niet alleen voor liefde op het eerste gezicht, maar voor totale herkenning vanaf het allereerste moment.

Ga naar sensia.grohe.nl voor meer productinformatie en de verkooppunten bij jou in de buurt.

https://www.grohe.nl/nl_nl/badkamer/toilet/douche-wc/sensia-arena/