Daar waar Brabant Zeeland kust

Ga mee op een culinaire ontdekkingstocht langs de Brabantse Wal. Maak kennis met gepassioneerde chefs, het geweldige aanbod van verse producten die je wellicht niet in dit gebied had gezocht en laat je inspireren door diverse culinaire specialisten.

De mooie verhalen en heerlijke recepten zullen zowel de kookkunsten van de ‘eenvoudig-maar-lekkr-thuis-kok’ als de ‘ervaren hobby-kok’ naar een hoger niveau tillen!

Een ‘must-have’ voor iedere culinaire liefhebber.

Voor dit boek interviewde Margot Haest van de blog ‘De Smaak van Margot’ 36 chefs, producenten en culinaire specialisten van de Brabantse Wal en directe omgeving. Haar doel? De Brabantse Wal culinair op de kaart zetten. Dit boek is het ultieme bewijs dat deze unieke streek daar zéker thuishoort!

– 10 chefs van de Brabantse Wal

– 10 producenten van de Brabantse Wal

– 7 culinaire specialisten van de Brabantse Wal

– 5 chefs uit de omgeving

– met meer dan 40 recepten!

– Chefs recepten én ’the Easy way’ recepten

– met deskundig wijnadvies van Gerhard Horstink

– beer-foodpairing door biersommelier Bertram van Beers

– normale prijs € 34,95, nu voor u, € 31,00 

BESTEL NU MET KORTING IN ONZE WEBSHOP

De Smaak van de Brabantse Wal & omgeving

Categorieën: BoekenCulinair