Met een nieuwe showroom en een compleet vernieuwde website zet Amazing Wheels de fietsen van Flyer letterlijk in de etalage. De collectie wordt op deze manier optimaal gepresenteerd naar dealers en consumenten, met een beleving die goed aansluit bij de beleving rondom de Zwitserse e-bikes.

FLYER_Showroom_2In de afgelopen maanden is de onder-etage van Amazing Wheels’ hoofdkantoor in Beverwijk gedeeltelijk verbouwd, waardoor ruimte gecreëerd kon worden voor een showroom, waarin de e-bikes van Flyer goed tot hun recht komen. “We kunnen nu dealers en consumenten makkelijker ontvangen en onze e-bikes presenteren,” zegt marketing manager Laura Mooij. “Als consumenten een proefrit willen maken is dat geen enkel probleem. Ook dealers zijn van harte welkom, ook samen met hun klanten.”

Mooij benadrukt dat consumenten wel kunnen komen kijken maar niet kopen. “Daarvoor hebben we niet voor niets ons erkende dealernetwerk. Wanneer consumenten hier komen voor een proefrit of informatie, dan zijn ze van harte welkom, maar voor de aanschaf van een elektrische fiets sturen wij ze altijd door naar een dealer, bij hun in de buurt.”

Beleving
Flyer is een e-bike merk met veel beleving. Wanneer consumenten ervaren hebben hoe het is om op een Flyer e-bike te fietsen, dan willen ze vaak niets anders meer. Flyer rijders blijven het merk over het algemeen ook trouw. “Juist omdat de beleving van een proefrit zo belangrijk is, mogen consumenten onze showroom bezoeken. Wij hebben hier alle modellen uit de collectie klaar staan voor een testrit. Dealers kunnen hun klanten altijd doorsturen naar ons, als die interesse hebben voor een proefrit op een model dat de dealer misschien even niet op voorraad heeft,” aldus Mooij.FLYER_Showroom

Online experience
De beleving rondom Flyer komt ook goed tot zijn recht op de compleet vernieuwde website www.flyer-fietsen.nl. Met mooi sfeerbeeld en een overzichtelijke indeling is de website bijzonder toegankelijk voor online bezoekers. “Het is geen Nederlandstalige variant van de Zwitserse website, maar een totaal nieuw ontwikkelde website, die specifiek toegespitst is op klanten uit de Benelux,” licht Mooij toe. “Je zou het ons online experience center kunnen noemen.”FLYER_Showroom_5

Op de website worden de Tour, Urban en Mountain segmenten van de Flyer collectie afzonderlijk gepresenteerd. Behalve alle wetenswaardigheden over de fietsen kunnen bezoekers er ook terecht voor o.a. informatie over accessoires, service, verkooppunten, speed pedelecs, Flyer nieuwtjes en de agenda van evenementen waar Flyer aanwezig zal zijn. “We publiceren testresultaten van Flyer in de media en laten consumenten aan het woord over hun persoonlijke ervaringen met Flyer. Story telling is tegenwoordig heel belangrijk, dus daar geven we op deze manier invulling aan. En wie niets wil missen, kan zich ook nog abonneren op onze gratis Flyer nieuwsbrief,” besluit Mooij.

 

Boek hier een testrit!

 

Categorieën: E-bikesFietsen

Geef een reactie

Abonneer u op 50VitaalPlus

Krijg toegang tot exclusieve extra's