Vedax verkoopt uitsluitend natuurlijke voedingssupplementen en heeft tijdelijk een erg aantrekkelijk aanbod: koop 2 bussen Easyline WLS Diet Eiwitshake PRO Low Calory én 1 verpakking Magnesion Therapy, en je krijgt er een erg goede blender t.w.v. € 49,95 bij, inclusief twee mengbekers.  

De smakelijke Diet Shake wordt veel door actieve mensen gebruikt om de spieren te ondersteunen. Het bevat naast een hoge concentratie eiwitten ook konjacmannan, een bijzondere voedingsvezel die 100 maal zijn eigen gewicht aan water kan binden. Dat zorgt snel voor een vol gevoel en ondersteunt daarmee gewichtsvermindering.

Magnesion Therapy is een goed opneembare bruispoederformule met natuurlijk magnesiumcitraat, aangevuld met vitamine D3. Magnesium heeft een functie in een groot aantal processen in je lichaam. Bijvoorbeeld voor de aanmaak van hormonen, de opbouw van spieren en botten en voor ontspanning van spieren en zenuwen. Magnesium wordt niet voor niets vaak het ‘antistressmineraal’ genoemd. En in 2018 was het nog het Voedingssupplement van het Jaar!

 

Wilt u profiteren van deze mooie blenderaanbieding? Wacht dan niet te lang want deze geldt zolang de voorraad strekt.

Bestellen